torstai 23. lokakuuta 2008

Punaista ja valkoista

Punaista ja valkoista on sidottu kranssipohjaan, minilippusiimassa, liput on silitetty ensin kaksipuoleisella liimapaperilla niin, että kangas on molemmin puolin ja sen jälkeen liimattu ruudulliseen nauhaan kiinni, toki voi ommellakkin vaikka vinokanttiin liput kiinni.


Asiakkaalle on valmistunut kuutisen metriä ruseteilla somistettua peikonpähkinää verhojen tilalle jouluiseen ikkunaan asennettavaksi, ylemmän kuvan kranssi tehtiin pariksi pähkinän rusettien värien toistamiseksi liesikupua varten.
Olen niin usein kuullut mieheni suusta "ei reikiä seinään", joten vanhaan lautaan asensimme kannakkeen johon voi ripustaa lyhdyn, kukan tai mitä muuta keksiikään ja ilman niitä seinän reikiä, voi vaihtaa paikkaa vaikka useammin kuin sukkiaan.

3 kommenttia:

mimosamamma kirjoitti...

Heissan Ilona!
Vanha lauta, lyhty kannakkeineen+tyynyt ovat HERKULLINEN yhdistelmä!
Ja muutkin kuvat ovat taas hyvin inspiroivia, kiitos:)

Piukku/Pia kirjoitti...

Hei! Kaunisiin kransseihin ei kyllästy koskaan! Ja tuon ei reikiä seiniin tai kattoon olen miekin kuullut mieheni suusta monesti... muttakun milläs ne lyhdyt sun muut siellä seinällä ja katossa muuten pysyy =D

Joulun satu kirjoitti...

kiva kun kävit kurkistamassa mimosamamma, hienoa oli jutella oikein puhelimessa välillä, ei vain näin keskustellen. miehet on miehiä, yritetään siis olla kiltisti, eikä reijitetä joka seinää.
Ilona