torstai 23. lokakuuta 2008

Iso nenä ja voi ne korvat....
Voi kamala sentään, miten vei tänään neulahuovutus mennessään, ihan sormet on hellänä tonttun tekemisestä, sillä on niin niin iso nenä ja niin niin isot korvat. Helpotusta tähän tontun rakentamiseen tuo massapallon käyttäminen pään pohjana ja tällä on metallivartalo, mutta lienee talouspaperirullan hylsyn päälle voi huovutella vartaloa yhtä hyvin. Oletko valmis 999 neulan tökkäisyyn, jos niin ehdottomasti kokeile, naurultakaan ei voi välttyä.
Meidän käsipyyhkeissä lukee, isän kädet, pienet kädet ja äidin kädet.
Lahjapusseissa tietysti tähän aikaan Tervetuloa Tontut!


Toisenlaista on tämä tulostimen ja silityksen kanssa puuhastelu. Kirjakaupoissa ainakin myydään silitettävää ja tulostettavaa arkkia. Aivan vaivatonta ei tämä ole, siis neuvoisin kokeilun haluisia hakemaan ensin googlesta tietoa hakusanoilla silitystysarkki, silitettävä tulostus ym. sanoilla. Muistakaa, että kirjoitukset tulee kääntää ensin peilikuvaksi, muutoin silitettäessä teksti on nurinpäin(kuvassa jonkun epätoivoinen yritys, noh, ei voi aina vaalealla tukalla onnistua). En yritä edes neuvoa teitä, koska jokainen kone ja ohjelma tekee tämän eritavalla, mutta ensin kirjoitetaan teksti omalla ohjelmalla...kopioidaan se kuvankäsittely ohjelmaan ja muutetaan peilikuvaksi, mutta kaikilla eri ohjelmat joten googlettamaan.
2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Kerrassaan hellyyttävä tonttu!

Tiina kirjoitti...

Ja huovutuksessa ei vältytä myöskään itkulta... no, ainakin melkein itkulta... kuten varmasti siunkin sormet saivat "tuta".. neula mukavasti uppoaa sormeen.. ;)
Miulla kanssa alkaa jouluaskartelu-jutut, lupasin pitää viikonlopun mittaisen Tilda-kurssin?
Tuletko mukkaan Ilona!
Voi hitsit..oliskin ihanaa!!!!
Kauniita nuo uudet jutut taas... erityisesti tuo lippunauha kranssi sykähdytti täällä... kaunista.
Mukavaa ja touhukasta viikonloppua!