torstai 11. syyskuuta 2008

Rusetteja rusetteja ja pussukoita

Meillä on tänään somisteltu ruseteilla, punaisilla, ruskeilla ja pellavalla. Tuntuu että aloitamme kaiken hurjan aikaisin, mutta toivomme, että kaupalla kävijät ja tietysti tämän blogin lukijat saavat ideoita ja kerkeävät ne toteuttaakkin. Tähän jättimäiseen kranssiin on sidottu sydämet tervetuloa toivottamaan
Ruseteilla saa ilmettä kynttilänjalkoihin, kransseihinPaperipusseissa meillä on saippuat valmiina lahjansaajalle, mutta kotona on helppo pikapaketti tehdä paperipussista ja nauhasta niittaamalla niinirusetin päälle kiinni.
Rusetteja on joskus vaikea saada oikean kokoisiksi, symmetrisiksi ja kauniiksi. Helppo tapa on kääriä nauhaa sormien ympärille vyyhdiksi ja sitoa vyyhti rautalangalla keskeltä kiinni, leikataan pätkä nauhaa ja sidotaan solmu vyyhdin keskelle nauhalla. Rautalangan voi leikata pois tai sitoa sen avulla rusetin kiinni kranssiin ym. Parhain ja taattu tulos tulee nauhasta jossa on rautalangat vahvikkeina.6 kommenttia:

Peikonlehti kirjoitti...

Onpas kauniit nuo "jättimäiset" kynttilänjalat tuulilyhtyineen =)

Anonyymi kirjoitti...

ei laisinkaan aikaisin, vaan oikeaan aikaa kun olen kovasti joulusta tykkäävä.
mukavaa viikonloppua!

mimosamamma kirjoitti...

Ihania kuvia taas ja kiitos rusettivinkistä, kyllä niiden kanssa onkin joutunut räpläämään kun ei millään saa symmetristä tulosta aikaiseksi:)

Taina kirjoitti...

Taas alkoi sormet syyhyämään.. voi kun jo kerkeäisi tekemään valmisteluja jouluksi. Olisi kiva nähdä.. teillä tai meillä. Onhan tämä meidän mökki kyllä aikamoinen luukku...

Rouva Nordman kirjoitti...

Täällä onkin kivoja ideoita. Itse myös somistelen mielelläni ruseteilla kaikenlaista. Meille syntyi tiistaina pieni poika ja nyt on kivaa alkaa suunnitella kaikkia ristiäisjuttuja.

Krisse kirjoitti...

Sunnuntai selailulla!
Kauniita kuvia ja hyvä rusettivinkki...

Syysterveisin Krisse