lauantai 8. marraskuuta 2008

Lumimarjoja ja valtava liekakranssiLumimarjaa kasvaa istutettuna joidenkin onnellisten pihassa,minä löysin sattumalta vanhan talon raunioista, siitä siis pikkuruinen kranssi piti sitoa, metallirengas pohjalla ja siihen sidottuna terttuina marjat. Oksat ovat minusta niin kauniit, että ne sopivat maljakkoonkin.


Voi kamala mikä työ oli tässä kranssissa, olen sitonut ensin oksista kaksi erillistä pohjaa, jotka on kiinnitetty toisiinsa sen jälkeen kun liekasta tehty köynnösketju on sidottu toisen kranssin päälle. Kranssi on tehty kuusen vanhoista karsituista oksista , sidontaan olen käyttänyt surrilankaa(raudoituslankaa) joka on sopivissa pätkissä valmiiksi, halvinta mahdollisinta ja vielä ruosteiseksi patinoitunutta. Vaalean huurteen olen maalannut spray-maalilla päälle, yleensä käytän aina matta spray-maalia, parasta minusta on Maston colour maali.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hello
I'm noel
of http://pescaenourense.blogspot.com/
would you like to do an exchange of links between our blogs?

Nina kirjoitti...

Lumimarjaoksat ovat kauniita. Minullakin oli niitä maljakossa josaakin vaiheessa syksyä.
Liekokranssi on upea! Olen joskus useampi vuosi sitten tehnyt sellaisen vanhempieni mökille ja on siellä voimissaan edelleen. Voisinkin käydä valkoisella spraymaalilla hiukan uudistamassa sitä! Kiitti siis vinkistä!

Kauniita tavaroita sinulla putiikissasi!

maano kirjoitti...

ihania askareita oot saanu aikasex ! mie luulin et tänään oon ehkä keränny tuota liekaa (O) mut ilmeisesti onki ollu varisenmarjaa heh ...